Velg intervju

En Reiseglad Trønder
Et intervju med Terje Krogstad
Interview gallery

Terje Krogstad er førstemann ut i vår intervjuserie om reiseglade mennesker fra distriktet. Terje er innflytter til Tongjordet, der han bor med sine 2 barn og samboer, Ingvild. 

Han deler gjerne sine beste reiseminner og tips med oss! Takk skal du ha,Terje!

Det første vi kommer inn på under samtalen, er selvfølgelig noe av essensen med å reise, nemlig mat og drikke. Han spiste en gang en kalvestek i Cape Town ( vi arrangerer foreløpig ingen turer dit, dessverre) som har satt spor. Han ble meget positivt overrasket over restaurantkvaliteten i Sør-Afrika. Biffen var mør som smør, og smeltet på tunga før han i det hele tatt rakk å tygge. (Kan det ha vært suppe, Terje)?

Om han skulle beskrive den «perfekte ferien», ville han kombinert vintur til Frankrike med Tour de France og fotballkamp med Liverpool. Dette, vel og merke om det bare var hans tur, og det er det jo nesten aldri for oss familiefedre. Men en kombinasjon av flere opplevelser på samme tur, er jo ofte hva man etterspør uansett om man reiser alene eller med familien. 

Franskmannen i Tonga Travel er nå ivrig, og fisker selvfølgelig etter flere spørsmål Terje kan svare Frankrike på, og spør deretter om følgende:

«Vi i Tonga Travel har jo spesialisert oss på turer til Italia og Frankrike. Hvilket av disse landene vil du selv anbefale reiselystne å oppsøke»?

Her skulle jo selvfølgelig Terje i følge Seb. svart «Frankrike», men om Terje bare var høflig eller ærlig når han svarte som Ole Brumm: «ja, takk! Begge deler», vites ikke. Terje har tross alt vært i Toscana, og det glemmer man ikke så lett. 

Når det er sagt, hadde han også to Paristurer i fjor, og det var det en grunn til. Paris er en sjarmerende by, og både storby og landsby   og små pittoreske plasser på en gang. 

Vi kommer inn på om han allerede har lagt planer for neste ferietur, og til det svarer han diplomatisk at fotball-EM og ferie hadde vært tidenes gulltur! Fotball EM arrangeres neste år i Frankrike, så Terje fikk det plutselig travelt med å komme seg hjem for enten å fortelle den gode nyheten til Ingvild,-eller begynne å argumentere for Frankriketur til sommeren!

Vi ønsker lykke til,- og opplyser samtidig at Tonga Travel selvfølgelig er behjelpelig med både hotell og billetter til kampene neste sommer!