Dette er oss!

Reisebyrået Tonga Travel startet med en lidenskap. En lidenskap for god mat, god vin, opplevelser og kultur. For Frankrike og Italia. Kort sagt: La dolce vita, eller l’art de vivre! Vårt mål er at den kjennskapen vi har skal gjøre at du får oppleve essensen av det beste ditt reisemål har å tilby!

Bak reisebyrået Tonga Travel står herrene Sébastien Blanc og Leif Anders Wentzel. Sébastien er franskmann, oppvokst i New Caledonia, Australia og Nice. Leif Anders er artist fra Raufoss, bosatt i Gjøvik – med en lidenskap for det italienske.

I Tongjordet barnehage begynte disse herrene stadig å møtes, og Leif Anders lot seg fascinere av dette eksotiske innslaget på Tongjordet som kom slentrende med tre viltre barn på armen, alltid like hyggelig mens han hilste «bonjour». Til tross for at Leif Anders svarte med «buon giorno», var franskmannen like blid, og de ble omgangsvenner.

Herrene hadde felles interesser! God mat, god vin, livsnytelse og reiser er stikkord for begge. «Å dra på tur» er sentralt for begge, selv om reisemål er et stadig tilbakevendende diskusjonstema! Vi er ved sakens kjerne: Vi trives godt på Tongjordet, men når vi vil ut å reise, - er det da «La dolce vita», eller «l’art de vivre» som er best?

Vi blir ikke enige, men har tenkt å finne det ut gjennom «Tonga Travel». For dere som fortsatt stusser over navnet: Nei, vi er ikke oppkalt etter stillehavsøya Tonga, men etter «landsbyen» på Gjøvik, hvor vi lever våre dagligliv.

Om våre turer

Tonga Travel tilbyr pakketurer til en rekke destinasjoner i Italia og Frankrike. Vårt mål er at du og din gruppe skal få oppleve essensen av det beste destinasjonen har å tilby innen kultur, mat og opplevelser. Du kan velge fra vår produktliste på den ønskede destinasjon. Sånn som det står, eller skreddersydd etter deres ønske. Våre produkter er basert på egne opplevelser og erfaringer, og holder den beste standard. Turene er oftest satt opp i forbindelse med spesielle lokale eventer, det være seg kultur el. Idrettsarrangementer. Dette er for å gi deltagerne muligheten til å bli med på disse.

 

Eksempler på arrangementer

Frankrike: Monaco Grand Prix, Filmfestivalen i Cannes, Druehøsting, Fotballkamper, Konserter.

Italia: Vinfestival i Greve in Chianti, Påske i Sorrento, Palio i Sienna, Druehøsting, Serie A / Champions League, Opera.

 

Vi prøver å velge en fornuftig blanding av disse elementene på våre turer

«Må se»: Vi tilbyr organisert byvandring m/ lokal engelsk eller norskspråklig guide.

På alle våre turer, har vi satt opp en dag hvor programmet er valgfritt. Velg om du vil bli med på en tur foreslått av din reiseleder, eller bli kjent med området på egen hånd. Selv om du velger «på egenhånd», får du tips til hva du kan gjøre, basert på din egen interesse fra reiseleder.

Kultur, mat og vin:
 - Vi besøker et lokalt matmarked
 - Vi tilbyr gode lokale restauranter tilpasset gruppens ønsker/budsjett
 - Vi arrangerer vinsmaking hos en god lokal produsent eller vinhandler
 - Avslutter turen med en felles tradisjonell middag på en restaurant, eller et annet egnet sted
båttur
båttur