Pris fra 8750,-

Avbryt

Håndball-EM & shopping i Paris

13. des - 17. des 2018

Til informasjon

På dobbeltrom og twinrom kan det settes inn to ekstrasenger for barn under 12 år, enkeltrom har plass til én ekstraseng. Det er barnerabatt for barn mellom 4-12 år og gratis for barn under 4.

Dobbeltrom

8750,- per person

Twinrom

8750,- per person

Enkeltrom

1500,- per person
Dobbel 0
Twin 0
Enkel 0
Rom
Fornavn
Etternavn
Fødselsdato
Kjønn
Rom
Fornavn
Etternavn
Fødselsdato
Kjønn
Rom
Fornavn
Etternavn
Fødselsdato
Kjønn

Bestiller

Annet

Rom

Tilleggsinfo

Bestiller

Avreise

Pris:
0
avslutt

Håndball-EM for damer arrangeres i 2018 i Frankrike. Finalekampene spilles i Paris, og du kan bli med på en spennende langweekend dit for både fantastiske håndballopplevelser og muligheten til å utforske en av de mest populære byene i verden. Vi har lagt opp til et variert program, som i tillegg til semifinaler og finaler i håndball-EM inneholder sightseeing, utflukter og førjulsshopping. Med på turen er en norsk- og fransktalende reiseleder fra Tonga Travel og vår håndballekspert, Kjersti Beck Bjørnback, tidligere landslagsspiller og Europamester i håndball for Norge

_______________________________________

13. desember, Gjøvik-Gardermoen-Paris
Felles transport fra Gjøvik til Gardermoen torsdag morgen. Vi flyr 11:35, og når vi ankommer Paris blir vi kjørt til hotellet hvor vi skal bo de neste fire nettene. Her får vi litt tid på egenhånd før vi møtes igjen på kvelden for en tradisjonell fransk middag på en lokal restaurant.

14. desember, Semifinaledag
Vi spiser frokost på hotellet før det er på tide å utforske Paris. Etter lunsj tar vi metroen til Accor Hotel Arena. Hallen har en tilskuerkapasitet på 17.000 mennesker og er den perfekte arena for de ypperste håndballopplevelser. På dagens program står tre kamper: Kamp om 5. plassen og begge semifinalene. Vi trenger vel ikke nevne at vi forventer at Norge, som det mestvinnende laget i håndball-EMs historie, spiller om en finaleplass denne dagen.

15. desember, Sightseeing og shopping i Paris
Etter frokost på hotellet bytter vi ut supporterutstyr med gode sko og tar turen til hjertet av byen. Vi vil se noen av de mest berømte landemerkene i den franske hovedstaden, som faktisk gjør den til den mest besøkte byen i verden. Lunsjen spiser vi på Restaurant 58 i Eiffeltårnet. Resten av dagen er fri til sightseeing, shopping og å nyte det parisiske liv.

16. desember, Finaledag
Vi starter som vanlig med frokost på hotellet før det igjen er rom for å utforske  nærliggende områder mens vi gjør oss klare for finaler! I dag er dagen vi har ventet på. Et lag vil bli europamester, og vi vil være der når det skjer!

17. desember, Paris-Gardermoen-Gjøvik
På grunn av det som forhåpentligvis ble en seiersfest, spiser vi sen frokost på hotellet. Vi har tid til litt “last minute shopping” og en god lunch før blir vi kjørt til Charles de Gaulle internasjonale flyplass og avreise til Oslo. Vi ankommer Gardermoen kl. 23.15 og blir fraktet med buss hjem til Gjøvik.

Pris per person i dobbeltrom: 8.750,-

Enkeltromstillegg: 1.500,-

Inkludert i prisen:

Fly Oslo-Paris (t/r), inkl. Skatter/avgifter + 1 kolli                                             

Transfer flyplass-hotel, dag 1                                                                     

Transfer hotel-flyplass, dag 5                                                                       

Transfer Gjøvik-Gardermoen, dag 1                                                                  

Transfer Gardermoen-Gjøvik, dag 5                                                                  

4 netter i 3/4* hotell inkl. rom og frokost

Billett pakke til Handball EM. 5 kamper inkl. ½ finaler og finale.                          

3-retters middag i lokal restaurant, dag 1

3-retters lunsj på restaurant 58 på Eiffeltårnet, dag 3

Norsk & Fransk talende Reiseleder fra Tonga Travel

Transport til Handball kampene t/r, dag 2 & dag 4