Pris fra 11400,-

Avbryt

Sommer i Provence!

17. juni - 23. juni 2019

Til informasjon

På dobbeltrom og twinrom kan det settes inn to ekstrasenger for barn under 12 år, enkeltrom har plass til én ekstraseng. Det er barnerabatt for barn mellom 4-12 år og gratis for barn under 4.

Dobbeltrom

11400,- per person

Twinrom

11400,- per person

Enkeltrom

2400,- per person
Dobbel 0
Twin 0
Enkel 0
Rom
Fornavn
Etternavn
Fødselsdato
Kjønn
Rom
Fornavn
Etternavn
Fødselsdato
Kjønn
Rom
Fornavn
Etternavn
Fødselsdato
Kjønn

Bestiller

Annet

Rom

Tilleggsinfo

Bestiller

Avreise

Pris:
0
avslutt

17.06.19: Gjøvik–Gardermoen-Nice

Vi kjører fra Gjøvik til Gardermoen og med Norwegian 15.30 til Nice. Ankomst 18.25 og transfer til hotellet. Etter at vi har sjekket inn på hotellet blir det en liten vandring i byen før vi spiser en felles middag på en lokal restaurant.

18.06.19: Nice-Port Grimaud-Giens

Frokost på hotellet. Vi starter med å kjøre langs Rivieraen, hvor vi passerer Antibes og Cannes. Vi fortsetter langs l’Esterel veien – «røde» fjell med en fantastisk utsikt over Middelhavet. Etter et lite besøk i Port Grimaud – kjent som «lille Venezia» ankommer vi Giens. Vi sjekker inn på Résidence Belambra. Dette blir vår «base» de neste fire nettene og et perfekt utgangspunkt for å utforske området. Giens halvøya er kjent for sine hvite sandstrender og den godt bevarte naturen. Stedet er en populær sommerdestinasjon for Franskmenn.

19.06.19: Porquerolles

Frokost på hotellet. Vi tar en båttur til øya Porquerolles, som er kjent for sine nydelige sandstrender og krystallklare vann. Her kan du vandre rundt og utforske stedet. Kose deg på stranda, spise en lunsj på restaurant eller bare kjøpe deg en is. Stedet er fantastisk. Tilbake til hotellet på ettermiddagen.

20.06.19: Bormes-Les-Mimosas-Côtes de Provence-Saint Tropez

Frokost på hotellet. Vi begynner dagen med Bormes-les-mimosas, den flotte 12. hundreårs landsbyen. Etter det fortsetter vi med en kjøretur gjennom Côte de Provence-distriktet – kjent for sin verdensberømte rosé vin. Vi stopper på en lokal vingård. Picnic lunsj bestående av tradisjonelle lokale råvarer – Vi finner en plass på stranden i Bregancon – sommerstedet for Franske presidenter. Etter lunsj kjører vi til Saint-Tropez som i flere tiår har vært møtestedet for internasjonale kjendiser. Saint Tropez har beholdt sin Pittoreske fiskelandsby atmosfære. Ta en tur rundt havnen og se på «småbåtene» eller Place des Lices hvor lokalbefolkningen spiller boules.

21.06.19: Valgfri Program

Frokost på hotellet. Hele dagen for å gjøre seg kjent rundt Giens halvøya.       Det er flere kilometer med merkede stier i området og mange attraksjoner, så en tur/fottur på denne hviledagen anbefales på det sterkeste. Den nærmeste by, Hyeres er kun noen minutter unna med buss og også vel verdt et besøk. Kanskje noen også bare har lyst til å holde seg på hotellet eller ligge på stranda.  

22.06.19: Giens-Valensole-Gorges du Verdon

Frokost på hotellet. Vi sjekker-ut fra hotellet og kjører gjennom Provence. Vi nyter synet av landskapet vi passerer. Kort stopp på Tourtour, landsbyen «i Provence himmelen». Omvisning på en lokal Olivenolje mølle, før vi fortsetter nord og kommer til det Valensole fjellplatå. Lavendel åkrene er i full blomstring fra midten av juni. Området ser da ut som et endeløst lilla teppe. Et garantert vakkert syn. Vi kjører det spektakulære «Gorges du Verdon», hvor elven Verdon renner gjennom flere juv og danner en stor canyon.  

23.06.19: Gorges du Verdon-Moustiers-Nice-Gardermoen-Gjøvik

Frokost på hotellet. Vi starter siste dagen i Provence med et besøk til Moustiers, kåret hvert år som en av Frankrikes peneste landsbyer og kjent for sin fajanse produksjon.  Vi fortsetter mot Nice etter lunsj og tar flere stop underveis, før vi ankommer flyplassen. Avreise med Norwegian til Oslo 21.05. Så tilbake til Gjøvik.

 

Pris per p.p i Dobbeltrom: kr 11.400,-

Enkeltrom tillegg: kr 2.400,-

 

Inkluderer:

·        Fly Oslo-Nice-Oslo, inkl. skatter og avgifter

·        Transfer Gjøvik-Gardermoen t/r og alle transfere og utflukter i Provence

·        6 netter på hotell inkl. rom og buffetfrokost

·        2-retters eller buffet lunsj, dag 5 og 7 + Provençalske Picnic lunsj, dag 4  

·        3-retters eller buffet middag, dag 2, 3, 4, 5, 6

·        Båttur til Porquerolles, dag 3

·        Reiseleder fra Tonga Travel under oppholdet

 

Vi forbeholder oss retten til å kansellere turen ved færre enn tyve påmeldte ved fristens utløp.

 

CannesGiens HalvøyaGines halvøyaPort du Niel - Giens halvøya