Avbryt

Stockholm Open 2019

18. okt - 20. okt 2019

Til informasjon

På dobbeltrom og twinrom kan det settes inn to ekstrasenger for barn under 12 år, enkeltrom har plass til én ekstraseng. Det er barnerabatt for barn mellom 4-12 år og gratis for barn under 4.

Dobbeltrom

0,- per person

Twinrom

0,- per person

Enkeltrom

0,- per person
Dobbel 0
Twin 0
Enkel 0
Rom
Fornavn
Etternavn
Fødselsdato
Kjønn
Rom
Fornavn
Etternavn
Fødselsdato
Kjønn
Rom
Fornavn
Etternavn
Fødselsdato
Kjønn

Bestiller

Annet

Rom

Tilleggsinfo

Bestiller

Avreise

Pris:
0
avslutt

Program:

Bli med på tennis tur til Stockholm Open med Tonga Travel. Skandinavias hovedstad er en vakker by, men også et sted med rik tennis tradisjon. Siden 1969 har det vært arrangert ATP turnering der. I år har vi bestilt billetter til kvartfinaler og semifinaler og sikret oss de beste setene på Center Court, så nærmere «aksjonen» kommer vi ikke.

Fredag 18.Oktober: Avreise fra Gardermoen tidlig fredag. Ankomst i Stockholm og transfer til hotellet. Vi bor på et flott 4-stjerners hotell: Elite Stockholm Plaza.

Hotellets hjemmeside: www.elite.se/en/hotels/stockholm/hotel-stockholm-plaza/

Litt tid for å sjekke-inn og gjør seg kjent rundt hotellet før vi reiser til Kungliga Tennishallen hvor turneringen spilles.  Mange av tennisens største profiler har vunnet Stockholm Open. Blant annet Boris Becker, John McEnroe, Ivan Lendl, Björn Borg, Stefan Edberg, Mats Wilander og senere Roger Federer.

4 singles & 2 doubles kamper står på programmet i dag. Felles middag om kvelden, for de som ønsker det.

Lørdag 19.Oktober: Frokost på hotellet. Tid til shopping eller sightseeing på formiddag. Etter lunsj, reiser vi tilbake til Kungliga Tennishallen og vi skal følge de 4 siste spillere i turneringen, som kjemper om en plass i finalen. Stockholm Open er en av de siste turneringer på ATP kalenderen, og for de beste spillerne som deltar, handler det ofte om å prøve å sikre seg de poengene de mangler for å kvalifisere seg til årets ATP sluttspill (Masters).

Søndag 20.Oktober: Frokost på hotellet. Tid for en sightseeing tur i den Svenske hovedstaden, kjent for å være en av Europas fineste byer. Tusle rundt i Gamlastan med sine fargerike hus og brosteinsbelagte gater, eller besøke Vasamuseet og lære om Krigsskipet, som sank kun etter en kilometer på sin jomfrutur. Transfer til flyplassen etter lunsj og avreise til Oslo Gardermoen.

 

 

 

Inkludert:

·        Fly Oslo-Stockholm-Oslo (t/r)          

·        Skatter/avgifter + 23 kg + håndbagasje 8 kg

·        2 netter i 4* hotell inkl. rom og frokost          

·        Center court billett (kat.A) Stockholm Open, fredag 18.oktober       

·        Center court billett (kat.A) Stockholm Open, lørdag 19.oktober      

·        Reiseleder fra Tonga Travel og Gjøvik tennis klubb, dag 1-3