Avbryt

Mat & Vin i Toscana

22. okt - 26. okt 2019

Til informasjon

På dobbeltrom og twinrom kan det settes inn to ekstrasenger for barn under 12 år, enkeltrom har plass til én ekstraseng. Det er barnerabatt for barn mellom 4-12 år og gratis for barn under 4.

Dobbeltrom

0,- per person

Twinrom

0,- per person

Enkeltrom

0,- per person
Dobbel 0
Twin 0
Enkel 0
Rom
Fornavn
Etternavn
Fødselsdato
Kjønn
Rom
Fornavn
Etternavn
Fødselsdato
Kjønn
Rom
Fornavn
Etternavn
Fødselsdato
Kjønn

Bestiller

Annet

Rom

Tilleggsinfo

Bestiller

Avreise

Pris:
0
avslutt

Dag 1:d

Avreise, Gardermoen-Pisa med Norwegian. Ankomst Greve in Chianti.Innsjekk hotell Albergo del Chianti. Dette hotellet har en fantastisk beliggenhet, midt på piazzaen i Greve i hjeret av Chiantidistriktet.

Gardermoen-Pisa med Norwegian. Ankomst Greve in Chianti.Innsjekk hotell Albergo del Chianti. Dette hotellet har en fantastisk beliggenhet, midt på piazzaen i Greve i hjeret av Chiantidistriktet.

Dag 1:Avreise, Gardermoen-Pisa med Norwegian. Ankomst Greve in Chianti.Innsjekk hotell Albergo del Chianti. Dette hotellet har en fantastisk beliggenhet, midt på piazzaen i Greve i hjeret av Chiantidistriktet.

 

http://www.albergodelchianti.it/swedish/

 

Middag i Greve in Chianti.

 

Dag 2:

 

Vinsmaking og omvisning på Podere Poggio Scalette.

 

http://www.poggioscalette.it/eng/home.html

 

Helt garantert ikke den mast imponerende vingården i Toscana, men med viner som scorer godt over 90 på winespectator, f.eks. Il Carbonaione er reiselederens røde favoritt.

 

Lunsj på Ristoro Di Lamole i Lamole. Dette er en av Toscanas aller beste restauranter, og ligger meeget fint til på landsbygda.

 

http://ristorodilamole.it/en/

 

Ettermiddag fri i Greve In Chianti

 

Dag 3:

 

Vinsmaking med lunsj, Terreno. En meget bra "svensk" vingård i Greve.

 

https://www.terreno.se

 

Resten av dagen tilbringer vi i  Siena, en av Italias aller floteste byer. Mulighet for litt shopping, og kanskje et glass vin el. 2 på Piazza Campo.

 

Dag 4:

 

Vi går på en lokal enoteca (vinhandler) og prøvesmaker oss frem til vin vi vil drikke hos den verdensberømte slakteren i Panzano på kvelden. Det er nemlig anbefalt å ta med egen vin, da han bare serverer bordvin i restauranten!

 

http://www.dariocecchini.com/dariocecchini/en/

 

Dag 5:

 

Avreise til Lucca. Vinsmaking hos enoteca Vanni, lunsj på en av de meget bra lokale restaurantene der. Reiselederen er lommekjent, og skal komme opp med en veldig bra restaurant. Vi har vell allerede spist nok kjøtt på turen, så kanskje sjømat?

 

Sen avreise, Pisa- Gardermoen

tte hotellet har en fantastisk beliggenhet, midt på piazzaen i Greve i hjeret av Chiantidistriktet.

 

http://www.albergodelchianti.it/swedish/

 

Middag i Greve in Chianti.

 

Dag 2:

 

Vinsmaking og omvisning på Podere Poggio Scalette.

 

http://www.poggioscalette.it/eng/home.html

 

Helt garantert ikke den mast imponerende vingården i Toscana, men med viner som scorer godt over 90 på winespectator, f.eks. Il Carbonaione er reiselederens røde favoritt.

 

Lunsj på Ristoro Di Lamole i Lamole. Dette er en av Toscanas aller beste restauranter, og ligger meeget fint til på landsbygda.

 

http://ristorodilamole.it/en/

 

Ettermiddag fri i Greve In Chianti

 

Dag 3:

 

Vinsmaking med lunsj, Terreno. En meget bra "svensk" vingård i Greve.

 

https://www.terreno.se

 

Resten av dagen tilbringer vi i  Siena, en av Italias aller floteste byer. Mulighet for litt shopping, og kanskje et glass vin el. 2 på Piazza Campo.

 

Dag 4:

 

Vi går på en lokal enoteca (vinhandler) og prøvesmaker oss frem til vin vi vil drikke hos den verdensberømte slakteren i Panzano på kvelden. Det er nemlig anbefalt å ta med egen vin, da han bare serverer bordvin i restauranten!

 

http://www.dariocecchini.com/dariocecchini/en/

 

Dag 5:

 

Avreise til Lucca. Vinsmaking hos enoteca Vanni, lunsj på en av de meget bra lokale restaurantene der. Reiselederen er lommekjent, og skal komme opp med en veldig bra restaurant. Vi har vell allerede spist nok kjøtt på turen, så kanskje sjømat?

 

Sen avreise, Pisa- Gardermoen

te hotellet har en fantastisk beliggenhet, midt på piazzaen i Greve i hjeret av Chiantidistriktet.

 

http://www.albergodelchianti.it/swedish/

 

Middag i Greve in Chianti.

 

Dag 2:

 

Vinsmaking og omvisning på Podere Poggio Scalette.

 

http://www.poggioscalette.it/eng/home.html

 

Helt garantert ikke den mast imponerende vingården i Toscana, men med viner som scorer godt over 90 på winespectator, f.eks. Il Carbonaione er reiselederens røde favoritt.

 

Lunsj på Ristoro Di Lamole i Lamole. Dette er en av Toscanas aller beste restauranter, og ligger meeget fint til på landsbygda.

 

http://ristorodilamole.it/en/

 

Ettermiddag fri i Greve In Chianti

 

Dag 3:

 

Vinsmaking med lunsj, Terreno. En meget bra "svensk" vingård i Greve.

 

https://www.terreno.se

 

Resten av dagen tilbringer vi i  Siena, en av Italias aller floteste byer. Mulighet for litt shopping, og kanskje et glass vin el. 2 på Piazza Campo.

 

Dag 4:

 

Vi går på en lokal enoteca (vinhandler) og prøvesmaker oss frem til vin vi vil drikke hos den verdensberømte slakteren i Panzano på kvelden. Det er nemlig anbefalt å ta med egen vin, da han bare serverer bordvin i restauranten!

 

http://www.dariocecchini.com/dariocecchini/en/

 

Dag 5:

 

Avreise til Lucca. Vinsmaking hos enoteca Vanni, lunsj på en av de meget bra lokale restaurantene der. Reiselederen er lommekjent, og skal komme opp med en veldig bra restaurant. Vi har vell allerede spist nok kjøtt på turen, så kanskje sjømat?

 

Sen avreise, Pisa- Gardermoen

 

 

Avreise, Gardermoen-Pisa med Norwegian. Ankomst Greve in Chianti.Innsjekk hotell Albergo del Chianti. Dette hotellet har en fantastisk beliggenhet, midt på piazzaen i Greve i hjeret av Chiantidistriktet.

 

http://www.albergodelchianti.it/swedish/

 

Middag i Greve in Chianti.

 

Dag 2:

 

Vinsmaking og omvisning på Podere Poggio Scalette.

 

http://www.poggioscalette.it/eng/home.html

 

Helt garantert ikke den mast imponerende vingården i Toscana, men med viner som scorer godt over 90 på winespectator, f.eks. Il Carbonaione er reiselederens røde favoritt.

 

Lunsj på Ristoro Di Lamole i Lamole. Dette er en av Toscanas aller beste restauranter, og ligger meeget fint til på landsbygda.

 

http://ristorodilamole.it/en/

 

Ettermiddag fri i Greve In Chianti

 

Dag 3:

 

Vinsmaking med lunsj, Terreno. En meget bra "svensk" vingård i Greve.

 

https://www.terreno.se

 

Resten av dagen tilbringer vi i  Siena, en av Italias aller floteste byer. Mulighet for litt shopping, og kanskje et glass vin el. 2 på Piazza Campo.

 

Dag 4:

 

Vi går på en lokal enoteca (vinhandler) og prøvesmaker oss frem til vin vi vil drikke hos den verdensberømte slakteren i Panzano på kvelden. Det er nemlig anbefalt å ta med egen vin, da han bare serverer bordvin i restauranten!

 

http://www.dariocecchini.com/dariocecchini/en/

 

Dag 5:

 

Avreise til Lucca. Vinsmaking hos enoteca Vanni, lunsj på en av de meget bra lokale restaurantene der. Reiselederen er lommekjent, og skal komme opp med en veldig bra restaurant. Vi har vell allerede spist nok kjøtt på turen, så kanskje sjømat?

 

Sen avreise, Pisa- Gardermoen

 

 

Pris per person i dobbeltrom: 

 

Enkeltrom tillegg: 

 

Dette er inkludert:

 

-All transport fra Tonga til Tonga.

 

-4 døgn på hotell "Albergo del Chianti" i Greve in Chianti.

 

-2 middager.

 

-2 besøk på anerkjente vingårder i Chianti. Inkl. omvisning, vinsmaking og lunsj.

 

- Reiseleder fra Tonga til Tonga.

 

- Utflukter, til Siena og Lucca.