Pris fra 9750,-

Avbryt

Tennistur til Côte d'Azur

14. april - 18. april 2020

Til informasjon

På dobbeltrom og twinrom kan det settes inn to ekstrasenger for barn under 12 år, enkeltrom har plass til én ekstraseng. Det er barnerabatt for barn mellom 4-12 år og gratis for barn under 4.

Dobbeltrom

9750,- per person

Twinrom

9750,- per person

Enkeltrom

2300,- per person
Dobbel 0
Twin 0
Enkel 0
Rom
Fornavn
Etternavn
Fødselsdato
Kjønn
Rom
Fornavn
Etternavn
Fødselsdato
Kjønn
Rom
Fornavn
Etternavn
Fødselsdato
Kjønn

Bestiller

Annet

Rom

Tilleggsinfo

Bestiller

Avreise

Pris:
0
avslutt

Bli med på en flott tennis opplevelse i Frankrike! På denne 5 dagers turen bor vi i Nice, den Franske Rivieraens hovedstad. Vi besøker Nice Lawn Tennis Club, hvor vi skal trene 2 dager og Monte-Carlo Country Club hvor vi skal se verdens tenniselite kjempe for årets første store grus turnering. Dette er en perfekt tur for de som liker å spille tennis og samtidig se på de beste spillerne i aksjon.

PROGRAM FOR TUREN:

Tirsdag 14.April: Avreise fra Gardermoen med Norwegian DY1404 10.00. Ankomst i Nice 12.55 og transfer til sentrum. Inn-sjekk på Mercure Nice Centre Grimaldi Hotel****. Hotellet ligger veldig sentralt ved stranden og kun noen minutter å gå til Avenue Jean Medecin – Hovedgata i Nice – og Gamlebyen.

17.00-19.00: 2 timers tennis trening på Nice Lawn Tennis Club sammen med instruktørene Per Granlund fra Gjøvik Tennis Klubb og Magnus Lindahl fra Njård Tennis. Vi har bestilt 4 grus baner. På kvelden venter en tradisjonell fransk middag på en lokal restaurant.

Onsdag 15.April: Frokost på hotellet. Vi reiser med tog for en 20mn tur langs Middelhavet fra Nice til Monaco. Fyrstedømmet, kjent for sitt kasino, strender og glamour, er også vert for ATP Rolex Masters 1000 – høyeste kategori ATP turneringer.  Vi går av ved Monte-Carlo Country Club hvor et ekstra tog stop er satt opp under turneringen. Kampene begynner 11.00 både onsdag og torsdag og vi har bestilt Center Court billetter. Klubbens fantastiske beliggenhet gjør stemmingen spesiell og turneringen – startet i 1897 – er blant de mest populære årlige tradisjoner for Rafael Nadal, Roger Federer, Novak Djokovic og resten av tennis stjernene.  

Her er noen av høydepunktene fra turneringen i 2019:

https://www.youtube.com/watch?v=KqSJ3o7y06s

Torsdag 16.April: Frokost på hotellet. Vi reiser tilbake til Monaco. I dag er det 1/8dels finale. Det er 16 spillere igjen i turnering og mange tøffe kamper mellom seedet spillere. 

Fredag 17.April: Frokost på hotellet. Vi starter dagen med 2 timers tennis trening, 10.00-12.00. Mulig lunsj på restaurant i klubben. Etter lunsj drar vi på byvandring til fots gjennom Nice. Vi besøker «Place Massena» og gamlebyen med sitt fargerike mat- og blomstermarked på «Court Saleya». Vi tar også en spasertur langs «Promenade des Anglais» og for de modigste vil det være mulig å gå de 500 trappetrinn opp til «Chateau» med sin nydelige utsikt over «La Baie des anges» (engelens bukta).

Lørdag 18.April: Frokost på hotellet. Fri dag i Nice for mer sightseeing eller shopping. I Nice er det et utvalg av butikker, kafeer og restauranter som passer enhver smak. Mulig for de som vil å reise tilbake til Nice LTC en siste gang for turens siste tennis trening. Transfer til flyplassen og avreise med Norwegian DY1407, 21.05. Ankomst Oslo Gardermoen 23.55.

 

Pris: Kr. 9.750,-

Enkeltrom tillegg: kr 2.200,-

Prisen inkluderer:  

·        Fly Oslo-Nice (t/r)           

·        Skatter/avgifter + kolli             

·        Transfer flyplass-hotel, dag 1    

·        Transfer hotel-flyplass, dag 5    

·        Tog transfer Nice-Monaco, dag 2            

·        Tog transfer Nice-Monaco, dag 3 

·        Bus billetter etter programmet, dag 1 & 4       

·        4 netter i 4* hotell inkl. rom og frokost           

·        2 timers tennis trening, dag 1   

·        2 timers tennis trening, dag 4   

·        Center court billett (kat.prestige) Monte-Carlo Open, dag 2      

·        Center court biliett (kat.3) Monte-Carlo Open, dag 3      

·        3-retters middag i lokal restaurant i Nice, dag 1

Hjemmeside til hotellet: www.accorhotels.com/gb/hotel-2186-mercure-nice-centre-grimaldi-hotel/index.shtml

Om Nice Lawn Tennis Club:

Plassert i det fine «Parc Imperial» området, Nice LTC er byens historiske og mest eksklusive tennis klubb. Den var bygd i 1890 – 3 år etter Wimbledon ble arrangert for første gang – og beregnes som «et tennis fødested» i Frankrike. Klubben har i dag 18 tennis baner, 2 padel baner, treningsrom og et stort clubhouse med restaurant, konferansesal, proshop og flotte garderober. Klubben arrangerte frem til 2016 en ATP World Tour turnering.

Hjemmeside til klubben: www.niceltc.com