Pris fra 11990,-

Avbryt

Mat og vintur Toscana

17. okt - 21. okt 2017

Til informasjon

På dobbeltrom og twinrom kan det settes inn to ekstrasenger for barn under 12 år, enkeltrom har plass til én ekstraseng. Det er barnerabatt for barn mellom 4-12 år og gratis for barn under 4.

Dobbeltrom

11990,- per person

Twinrom

11990,- per person

Enkeltrom

0,- per person
Dobbel 0
Twin 0
Enkel 0
Rom
Fornavn
Etternavn
Fødselsdato
Kjønn
Rom
Fornavn
Etternavn
Fødselsdato
Kjønn
Rom
Fornavn
Etternavn
Fødselsdato
Kjønn

Bestiller

Annet

Rom

Tilleggsinfo

Bestiller

Avreise

Pris:
0
avslutt

Dag 1:

Avreise, Gardermoen-Pisa med Norwegian. Ankomst Greve in Chianti.Innsjekk hotell Albergo del Chianti. Dette hotellet har en fantastisk beliggenhet, midt på piazzaen i Greve i hjeret av Chiantidistriktet.

http://www.albergodelchianti.it/swedish/

Middag i Greve in Chianti.

Dag 2:

Vinsmaking og omvisning på Podere Poggio Scalette.

http://www.poggioscalette.it/eng/home.html

Helt garantert ikke den mest imponerende vingården i Toscana, men med viner som scorer godt over 90 på winespectator, f.eks. Il Carbonaione er reiselederens røde favoritt.

Lunsj på Ristoro Di Lamole i Lamole. Dette er en av Toscanas aller beste restauranter, og ligger meeget fint til på landsbygda.

http://ristorodilamole.it/en/

Ettermiddag fri i Greve In Chianti

Dag 3:

Vinsmaking med lunsj, Terreno. En meget bra "svensk" vingård i Greve.

https://www.terreno.se

Resten av dagen tilbringer vi i  Siena, en av Italias aller flotteste byer. Mulighet for litt shopping, og kanskje et glass vin el. 2 på Piazza Campo.

Dag 4:

Vi går på en lokal enoteca (vinhandler) og prøvesmaker oss frem til vin vi vil drikke hos den verdensberømte slakteren i Panzano på kvelden. Det er nemlig anbefalt å ta med egen vin, da han bare serverer bordvin i restauranten! 

http://www.dariocecchini.com/dariocecchini/en/

Dag 5:

Avreise til Lucca. Vinsmaking hos enoteca Vanni, lunsj på en av de meget bra lokale restaurantene der. Reiselederen er lommekjent, og skal komme opp med en veldig bra restaurant. Vi har vell allerede spist nok kjøtt på turen, så kanskje sjømat?

Sen avreise, Pisa- Gardermoen 

Dette er inkludert:

-All transport fra Tonga til Tonga

-4 døgn på hotell "Albergo del Chianti" i Greve in Chianti.

-2 middager. 

-2 besøk på anerkjente vingårder i        

    Chianti. Inklusiv omvisning, vinsmaking og    

    lunsj. 

- Reiseleder fra Tonga til Tonga

- Utflukter, til Siena og Lucca

 

Fra en slakterbutikk i SiennaSånn kan en rett se ut på Ristoro Di Lamole

Hva reisende sier

Første gang på tur med Tonga Travel til Toscana. Mat og vin-tur som varte i fem dager, og hvilke dager! Reiseleder Leif Anders hadde i tillegg til å booke et k...oselig «albergo» ved torget i Greve i Chianti, brukt sine vertikale kontakter og sørget for nydelig sommervær.
Vi besøkte to vingårder hvor vi fikk grundig innføring i vindyrking pluss herlig lunsj med utsøkte viner. Middager inntok vi på forskjellige spisesteder hver kveld og spiste deilige italienske retter med røde el. hvite dråper (hm.. dråper var vel en understatement).
En herlig gruppe å reise sammen med, nesten som en vennegjeng. Fin stemning, mye latter, nydelig mat, flinke sjåfører (Leif A. og Vegard) og FANTASTISKE VINER.

Elsie Gjørvad
....