Pris fra 8950,-

Avbryt

Tennis Tur til Cote d'Azur

16. april - 19. april 2019

Til informasjon

På dobbeltrom og twinrom kan det settes inn to ekstrasenger for barn under 12 år, enkeltrom har plass til én ekstraseng. Det er barnerabatt for barn mellom 4-12 år og gratis for barn under 4.

Dobbeltrom

8950,- per person

Twinrom

8950,- per person

Enkeltrom

1470,- per person
Dobbel 0
Twin 0
Enkel 0
Rom
Fornavn
Etternavn
Fødselsdato
Kjønn
Rom
Fornavn
Etternavn
Fødselsdato
Kjønn
Rom
Fornavn
Etternavn
Fødselsdato
Kjønn

Bestiller

Annet

Rom

Tilleggsinfo

Bestiller

Avreise

Pris:
0
avslutt

Bli med på en flott tennis opplevelse i Frankrike! På denne 4 dagers turen bor vi i Nice, den Franske Rivieraens hovedstad. Vi skal trene i 2 av regionens fineste tennis klubber og se på verdens tenniselite i Monaco. Dette er en perfekt tur for de som liker å spille tennis og samtidig se på de beste spillere i aksjon.

PROGRAM FOR TUREN:

Tirsdag 16.April: Avreise fra Gardermoen med Norwegian DY1404 10.00. Ankomst i Nice 12.55 og transfer til sentrum. Inn-sjekk på 4* Hôtel Mercure Nice Centre Grimaldi, kun noen minutter fra Gamlebyen og stranden. 17.00-19.00: 2 timers tennis trening På Nice Lawn Tennis Club sammen med instruktørene Per Granlund fra Gjøvik Tennis Klubb og Magnus Lindahl fra Njård Tennis. På kvelden venter en tradisjonell fransk middag på en lokal restaurant.

Onsdag 17.April: Frokost på hotellet. Vi reiser med tog for en 20mn tur langs Middelhavet fra Nice til Monaco. Fyrstedømmet Monaco, kjent for sitt kasino, strender og glamour, er også vert til ATP Rolex Masters 1000 – Høyeste kategori ATP turneringer.  Vi går av ved Monte-Carlo Country Club hvor et ekstra tog stop er satt opp under turneringen. Kampene begynner 11.00 og vi har bestilt Center Court billetter. Klubbens fantastiske beliggenhet gjør stemmingen spesiell og turneringen – startet i 1897 – er blant de mest populære årlige tradisjoner for tennis stjernene. Roger Federer har bekreftet at han skal delta på grus turneringer i 2019 så vi håper å se han også i Monaco.

Torsdag 18.April: Frokost på hotellet. I dag er det mulig å reise tilbake til ATP Rolex Masters 1000, eller bruke dagen i Nice. I Monaco er de 16 beste spillerne igjen i turneringen og kjemper for en plass i kvartfinalen. I Nice anbefaler vi en tur til fots gjennom byen. Gamlebyen med sin fargerike mat og blomstermarked på «Court Saleya» og «Place Massena» er 2 obligatoriske steder. For de modigste vil det være mulig å gå de 500 trappetrinnene opp til «Chateau» med sin nydelige utsikt over «La Baie des anges» (engelens bukt) eller ta en svømmetur i havet.

Fredag 19.April: Frokost på hotellet. Vi sjekker-ut fra hotellet og kjører til Eze-Village. Der skal vi spille tennis og bruke tid for å bli bedre kjent med den sjarmerende «ørnereir» landsbyen. Etter lunsj fortsetter vi turen langs rivieraen via Beaulieu-sur-mer og Villefranche før vi reiser til flyplassen. Avreise med Norwegian DY1407, 20.45. Ankomst på Oslo Gardermoen 23.35.

 

 

Hotellets hjemmeside: https://www.accorhotels.com/gb/hotel-2186-mercure-nice-centre-grimaldi-hotel/index.shtml

Hjemmeside til Eze Tennis Club: www.tennisclubeze.com/

Hjemmeside til Nice Lawn Tennis Club: http://niceltc.com/

Om Nice Lawn Tennis Club:

Plassert i det fine «Parc Imperial» området, Nice LTC er byens historiske og mest eksklusive tennis klubb. Den var bygd i 1890 – 3 år etter Wimbledon var arrangert for første gang – og beregnes som «et tennis fødested» i Frankrike. Klubben har i dag 18 tennis baner, 2 padel baner, treningsrom og et stort clubhouse med restaurant, konferansesal, proshop og flotte garderobe. Klubben arrangerte frem til 2016 en ATP World Tour turnering.

 

Prisen inkluderer: 

·        Fly Oslo-Nice (t/r)           

·        Skatter/avgifter + 2 kolli             

·        Transfer flyplass-hotel, dag 1    

·        Transfer hotel-flyplass, dag 4    

·        Tog transfer Nice-Monaco, dag 2            

·        3 netter i 4* hotell inkl. rom og frokost           

·        2 timers tennis trening, dag 1   

·        2 timers tennis trening, dag 4   

·        Center court billett (cat.3) Monte-Carlo Open, dag 2       

·        3-retters middag i lokal restaurant i Nice, dag 1

·        Reiseleder fra Tonga Travel, dag 1-4

 

Ekstra dag på ATP Rolex Masters 1000:

 

Center Court:

 

Kategori 1 - J/K (J1/J2, K1/K2/K3): Kr 1050,-

 

Kategori 2 – F/G (F1/ F2/F3, G1/G2/G3): Kr 800,-

 

Kategori 3 – D/E (D1/D2, E1/E2/E3): Kr 520,-

 

Bane 1

 

Kategori 1 – L/Y/Z: Kr 440,-